check

Hvor OMEGA er du?

Ta denne testen for å finne din grad av Omega energi og hva du kanskje kan jobbe litt med for å bli enda mer i Omega. Vær ærlig. Ikke svar uten å ha tenkt deg godt gjennom og satt spørsmålene i realitetsperspektiv. Tenk at du virkelig opplever det spørsmålene beskriver og kjenn etter på hva du ville gjort i den situasjonen. 

Klikk på knappen for å starte testen.

Start

Spørsmål 1 av 4

Du og din kjæreste har planlagt å endelig få vært litt sammen etter en lang periode med travle dager. Dere har satt av Lørdagen til å ligge lenge i sengen, spise lunsj på en koselig kafe, tusle rundt i byen, og på kvelden har dere booket bord på en av de bedre restaurantene. 

På Fredag kommer din kjæreste hjem fra jobb og forteller at en barndomsvenn er kommet på en spontan tur til byen og inviterer nå "gjengen" til å henge på hotellet og gå ut sammen. 

Hvordan reagerer du?

A

Jeg tenker at dette må kjæresten min få være med på. Selv om vi ikke har fått tid til hverandre på en stund, så kan vi utsette til en annen helg.

B

Jeg tenker at dette er noe kjæresten min absolutt må få være med på, men jeg gir også klar beskjed om at han ikke slipper unna daten vår så lett og får gjøre opp for seg senere.

C

Det er ikke greit. Det er det første jeg kjenner på. Jeg har gledet meg lenge og jeg føler at jeg ikke blir verdsatt eller satt av tid til lenger. Når det skal være slik tenker jeg at vårt forhold ikke har noen fremtid.

Spørsmål 2 av 4

Dere har vært på 3 dater, og du kjenner at du begynner å bli forelsket. Du føler for å legge vekk datingapp og ha fokus på personen du har møtt. Samtidig begynner du å tenke på om den andre kjenner det som du kjenner og vil gjøre det samme som deg. Hva velger du?

A

Du bryr deg ikke om hva den andre måtte føle. Du følger hjertet og har møtt noen som du vil ha fokus på. Da legger du vekk datingapp med automatikk.

B

Du kjenner at du må la dette ligge noen dager eller et par dater til og så kjenne på det igjen. Hvis du fortsatt føler at dette er noe du ønsker så vil du høre med personen du dater om personen tenker det samme.

C

Du kjenner at siden den andre ikke har tatt dette opp med deg så treffer personen sikkert andre og det kjenner du at du ikke er interessert i. Du vil ha noen som er like "på" som deg. Så du avslutter og begynner å date en ny.

Spørsmål 3 av 4

Dere har vært sammen i 4 måneder og dere har det helt fantastisk. Men plutselig en dag, helt ut av det blå forteller din kjæreste deg at personen begynner å irritere seg over noe du gjør.  Hva gjør du? 

A

Du lytter og responderer med forståelse for din kjæreste sine følelser. De må selvfølgelig tas hensyn til og du sier at du skal ta det til deg og se om du ikke kan endre litt på denne ene tingen.

B

Du kjenner at du blir litt skuffet og lei deg over at dette kommer så brått på, men velger å tenke at dette handler om en dårlig dag eller noe større enn denne ene tingen. Du responderer ved å ta hensyn til partnerens følelser og spør om dere ikke kan lage litt god mat og ta en prat om dette.

C

Du er den du er og du har ikke tenkt til å endre deg for noen. Så du forteller kjæresten din at det er synd at personen blir irritert av noe som er en del av hele deg. Du velger å pakke en bag og reiser noen dager til en venn eller familiemedlem. Du må revurdere relasjonen.

Spørsmål 4 av 4

I 5 år var du stormforelsket i din forrige kjæreste som dessverre gjorde det slutt med deg. Du brukte noen år på å komme deg videre og så møtte du din nåværende kjæreste. 

A

Du har et veldig fint forhold til eksen din den dag i dag. Du har ingen problemer med å ta en kopp kaffe eller et glass vin for å snakke om livet. Du stiller også opp med råd hvis det er behov.

B

Du har et godt forhold til eksen din, men bruker ikke tid på relasjonen mellom dere. Når personen tar kontakt svarer du høflig og prøver å ikke opprettholde en samtale.

C

Du har ikke noe forhold til eksen din. Du har blokkert personen og vil hverken vite hva personen holder på med eller se personen. Når personen valgte deg vekk så valgte personen deg vekk.

Bekreft og send inn