Vanskelig å tro kanskje? 🤷‍♀️

Hei jeg heter Ane Hagen og jeg har gjennom de siste 15 årene blitt sjefen i mitt eget liv. Ved å lete etter den store kjærligheten tok jeg tak i meg selv og livet jeg levde og fikk det livet jeg alltid har drømt om. Hvordan? Ved å styrke min feminine kraft og se verdien av meg selv. 

Når jeg begynte å jobbe for single kvinner som så etter en flott mann, så jeg at de hadde noen av de samme utfordringene som meg. De havnet i dårlige relasjoner eller tok til takke med noen som var kjedelig for å ikke bli såret eller hektet.

Dette kurset er til deg som kjenner deg igjen i dette og ønsker å finne den store kjærligheten eller lykken i livet som singel. 

LES MER OM MEG

Du er skapt for å skinne. 💕

En ting er sikkert. Du er skapt for å skinne og være lykkelig.  Den feminine kraften du har i deg, som ofte legges lokk på, er det på tide at du slipper løs slik at du kan skinne.

Det handler ikke om alternative synskheter, men om troen på deg selv. Det handler om at du skal begynne å se verdien av deg selv for at andre også skal se deg. 

Jeg ønsker å hjelpe deg med det, hvis du føler at du kunne trengt det. Sjekk referanser og video og ta gjerne første del av kurset helt gratis for å se om det kan være noe for deg.  

Lurer du på noe? Mail: [email protected] eller chat melding på  www.anehagen.no der kan du også lese mer om meg.

Deg selv og din energi i fokus!

Jeg ønsker at du i 21 dager skal legge vekk fokus på letingen etter en kjæreste, men ha fokus på deg selv. De gode følelsene i deg som ikke bare vil gi deg helt nye datingopplevelser, men også skape en annen energi rundt deg i andre av livets faser. 

For alt i livet ditt handler om deg. Du bestemmer hvilke mennesker du tiltrekker deg. Du bestemmer hvordan livet ditt skal leves. Det kan derfor være nyttig å restarte deg selv for å nå de målene du har satt deg. 

Og det er målet mitt med kurset og det er det jeg ønsker å hjelpe deg med via kurset.  Les gjerne tilbakemeldingene jeg har fått og mer om kurset eller ta en gratis forsmak av kurset hvis du ønsker det. 

Hvem passer dette kurset til?

Dette kurset passer nok aller best for single kvinner som har et ønske om å møte en flott mann. Mine kunder er i hovedsak flotte selvstendige heterofile kvinner som har det bra med seg selv, og dette kurset er laget på bakgrunn av en del av de utfordringene jeg ser at de innimellom har. Samtidig som jeg ønsker at alle single kvinner skal være lykkelige også som singel. At stigmatiseringen rundt det å være singel skal bli borte. 

Men tilbakemeldingene jeg har fått er at dette kurset passer til alle kvinner uansett sivilstatus eller ligning.

SJEKK HVILKE TEMAER KURSET TAR FOR SEG OG BESTILL KURSET
Close

Få tilgang til første del av kurset helt kostnadsfritt.

Legg igjen navn og email så gir jeg deg tilgang til kursområdet slik at du kan se litt hvordan oppsettet er osv. Ingen kredittkort registrering eller betaling nødvendig.