Du er skapt for å skinne. 💕

En ting er sikkert. Du er skapt for å skinne og være lykkelig.  Den feminine kraften du har i deg, som ofte legges lokk på, er det på tide at du slipper løs slik at du kan skinne.

Det handler ikke om alternative synskheter, men om troen på deg selv. Det handler om at du skal begynne å se verdien av deg selv for at andre også skal se deg. 

Jeg ønsker å hjelpe deg med det, hvis du føler at du kunne trengt det. Les gjerne mer om kurset og hør videoen min og har du spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Mail: [email protected] eller chat melding på  www.anehagen.no der kan du også lese mer om meg.

 

Deg selv og din energi i fokus!

Jeg ønsker at du i 21 dager skal legge vekk fokus på letingen etter en kjæreste, men ha fokus på deg selv. De gode følelsene i deg som ikke bare vil gi deg helt nye datingopplevelser, men også skape en annen energi rundt deg i andre av livets faser. 

For alt i livet ditt handler om deg. Du bestemmer hvilke mennesker du tiltrekker deg. Du bestemmer hvordan livet ditt skal leves. Det kan derfor være nyttig å restarte deg selv for å nå de målene du har satt deg. 

Og det er målet mitt med kurset og det er det jeg ønsker å hjelpe deg med via kurset.  Les gjerne tilbakemeldingene jeg har fått og mer om kurset eller ta en gratis forsmak av kurset hvis du ønsker det. 

Hvem passer dette kurset til?

 

Dette kurset passer nok aller best for single kvinner som har et ønske om å møte en flott mann. Mine kunder er i hovedsak flotte selvstendige heterofile kvinner som har det bra med seg selv, og dette kurset er laget på bakgrunn av en del av de utfordringene jeg ser at de innimellom har. 

Men tilbakemeldingene jeg har fått er at dette kurset passer til alle kvinner uansett sivilstatus eller ligning. 

 

SJEKK HVILKE TEMAER KURSET TAR FOR SEG OG BESTILL KURSET
Close

Få tilgang til første del av kurset helt kostnadsfritt.

Legg igjen navn og email så gir jeg deg tilgang til kursområdet slik at du kan se litt hvordan oppsettet er osv. Ingen kredittkort registrering eller betaling nødvendig.