Vanskelig å tro kanskje? 🤷‍♀️

Hei jeg heter Ane Hagen og jeg har gjennom de siste 15 årene blitt sjefen i mitt eget liv. Ved å lete etter den store kjærligheten tok jeg tak i meg selv og livet jeg levde og fikk det livet jeg alltid har drømt om. Hvordan? Ved å styrke min feminine kraft og se verdien av meg selv. 

Når jeg begynte å jobbe for single kvinner som så etter en flott mann, så jeg at de hadde noen av de samme utfordringene som meg. De havnet i dårlige relasjoner eller tok til takke med noen som var kjedelig for å ikke bli såret eller hektet.

Dette kurset er til deg som kjenner deg igjen i dette og ønsker å finne den store kjærligheten eller lykken i livet som singel. 

FÅ EN FORSMAK AV KURSET HELT GRATIS

Gi deg selv det beste utgangspunktet!

 

Det handler ikke om å endre deg for å tiltrekke deg en flott mann, det handler om å forstå verdien av den du er.  Du vil lære deg å se deg selv med nye øyne og forstå hvorfor du kanskje tiltrekker de du tiltrekker deg i dag. 

Livet er til for å nytes og vi har alle den muligheten selv om vi alle har forskjellige utgangspunkter. Det handler ikke om hvilken jobb du har, hvilken inntekt du har. Det handler om hvordan du behandler deg selv og viser din verdi utad. 

Deg selv og din energi i fokus!

Jeg ønsker at du i 21 dager skal legge vekk fokus på letingen etter en kjæreste, men ha fokus på deg selv. De gode følelsene i deg som ikke bare vil gi deg helt nye datingopplevelser, men også skape en annen energi rundt deg i andre av livets faser. 

For alt i livet ditt handler om deg. Du bestemmer hvilke mennesker du tiltrekker deg. Du bestemmer hvordan livet ditt skal leves. Det kan derfor være nyttig å restarte deg selv for å nå de målene du har satt deg. 

Og det er målet mitt med kurset og det er det jeg ønsker å hjelpe deg med via kurset.  Les gjerne tilbakemeldingene jeg har fått og mer om kurset eller ta en gratis forsmak av kurset hvis du ønsker det. 

Hvem passer dette kurset til?

Dette kurset passer nok aller best for single kvinner som har et ønske om å møte en flott mann. Mine kunder er i hovedsak flotte selvstendige heterofile kvinner som har det bra med seg selv, og dette kurset er laget på bakgrunn av en del av de utfordringene jeg ser at de innimellom har. Samtidig som jeg ønsker at alle single kvinner skal være lykkelige også som singel. At stigmatiseringen rundt det å være singel skal bli borte. 

Men tilbakemeldingene jeg har fått er at dette kurset passer til alle kvinner uansett sivilstatus eller ligning.

SJEKK HVILKE TEMAER KURSET TAR FOR SEG OG BESTILL KURSET
Close

Få tilgang til første del av kurset helt kostnadsfritt.

Legg igjen navn og email så gir jeg deg tilgang til kursområdet slik at du kan se litt hvordan oppsettet er osv. Ingen kredittkort registrering eller betaling nødvendig.