Vanskelig å tro kanskje? 🤷‍♀️

Hei jeg heter Ane Hagen og jeg har gjennom de siste 15 årene blitt sjefen i mitt eget liv. Ved å lete etter den store kjærligheten tok jeg tak i meg selv og livet jeg levde og fikk det livet jeg alltid har drømt om. Hvordan? Ved å styrke min feminine kraft og se verdien av meg selv. 

Når jeg begynte å jobbe for single kvinner som så etter en flott mann, så jeg at de hadde noen av de samme utfordringene som meg. De havnet i dårlige relasjoner eller tok til takke med noen som var kjedelig for å ikke bli såret eller hektet.

Dette kurset er til deg som kjenner deg igjen i dette og ønsker å finne den store kjærligheten eller lykken i livet som singel. 

FÅ DEN FØRSTE UKEN AV KURSET GRATIS

Hvordan er kurset lagt opp?

Under her får du se noen av dagene i kurset slik at du får innblikk i litt av temaene som blir tatt opp. Kurset er lagt opp med både et kursområdet hvor du finner lesestoff og oppgaver og også en daglig mail med refleksjoner. Benytter du deg av 100 DAGER metoden er dette kurset ypperlig for å forstå bedre hvordan du skal velge de rette kandidatene og ha rett energi når du bruker metoden til leting på nett.

Gi deg selv det beste utgangspunktet!

 

Det handler ikke om å endre deg for å tiltrekke deg en flott mann, det handler om å forstå verdien av den du er.  Du vil lære deg å se deg selv med nye øyne og forstå hvorfor du kanskje tiltrekker de du tiltrekker deg i dag. 

Livet er til for å nytes og vi har alle den muligheten selv om vi alle har forskjellige utgangspunkt Det handler ikke om hvilken jobb du har, hvilken inntekt du har. Det handler om hvordan du behandler deg selv og viser din verdi utad. 

Forstå hvem din drømmepartner er.

 

Mange som prøver å benytte seg av min metode for å finne den rette på 100 dager har vanskelig for å sortere på rett måte og velge hvem de bruker tiden sin på. Styrk din feminine kraft har vist seg å være enormt nyttig for å forstå hvor du velger feil og dermed sortere blant kandidatene på en bedre måte. 

Det handler om å se verdien av deg selv, bli mer direkte og ikke minst komme i kontakt med menn som du ikke bare synes er tiltrekkende men som også passer til deg. 

Close

Få tilgang til første del av kurset helt kostnadsfritt.

Legg igjen navn og email så gir jeg deg tilgang til kursområdet slik at du kan se litt hvordan oppsettet er osv. Ingen kredittkort registrering eller betaling nødvendig.