Finn kjærligheten på en mer effektiv og morsommere måte.

Min geniale metode for smartere leting etter en kjæreste på nettet.

I 2015 bestemte jeg meg for å finne ut hvordan man kunne effektivisere letingen etter en kjæreste på nett. Det resulterte i at jeg gikk fra Singel til Forlovet på 100 DAGER og 100 DAGER metoden ble til. De siste årene har denne blitt finpusset for å gjøre letingen enda mer effektiv spesielt hvis man bruker Tinder. Metoden er helt gratis og du kan enten laste den ned som en oppskrift, eller melde deg inn i kursområdet hvor du finner gode verktøy for å forstå metoden bedre.

 

La oss gjøre kartleggingen sammen!

Bestill Smart Start for å få min hjelp til kartleggingsfasen, pluss forståelse for hvordan metoden fungerer.

"Anbefaler virkelig Smart Start. De to oppfølgingsamtalene hvor vi gikk gjennom matchene mine og ryddet opp har vært ekstremt viktige." 

"Smart Start med Ane sin hjelp anbefales. Plutselig forstod jeg hva jeg har gjort feil."

BESTILL SMART START + FÅ TILGANG TIL 100 DAGER MED EN GANG
Close

50% Complete

Last ned oppskriften og få tilgang til steg for steg veiledningen i eget område.

Legg igjen navn og email og trykk på send så får du både oppskriften som pdf og tilgang til eget kursområde hvor du kan følge metoden steg for steg.  


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere. Husk å sjekke din spam konto hvis mailen fra meg ikke kommer frem. Godkjenn også [email protected] for å være sikker på at du får mailene som er nyttig til metoden.