6.790,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Mdd6o7xgrgcaxzb8f6a1 file

Smart Start!

Få det beste utgangspunktet og ha bedre kontroll over letingen og sorteringen din. 

Den største utfordringen jeg ser at single som tar 100 DAGER metoden har, er å ikke være bevisst nok på hvem de skal matche med og hvordan de skal sortere. Derfor gir jeg deg et push i riktig retning ved å se på det hele sammen med deg i fred og ro bare oss to. 

Dette får du:

  • En 60 min kartleggingsamtale hvor vi går gjennom kartleggingsfasen sammen. Vi finner din drømmepartner og jeg lærer deg hvordan du skal bruke Tinder for å finne den drømmepartneren mest mulig effektivt. 
  • 2 oppfølgingsamtaler på 30 min hvor vi sammen går gjennom Tinderen din og sorterer slik du får effektivisert og ser at du sorterer på rett måte. 
  • Tilgang til et eget kursområdet hvor du finner guider og steg for steg for å kunne kartlegge på en bedre måte. 

Mer konkret: 

Når du har betalt får du en mail med en link for å bestille din 90 min samtale med Ane på en tid som passer for deg.

Ane tar deg på den timen gjennom hele kartleggingsfasen slik at du har det beste utgangpunktet for å finne den rette for deg. 

Du blir mer bevisst på din verdi som singel og hvordan få vist denne gjennom profilen din men også gjennom det du deler av deg selv i samtaler. 

På oppfølgingsamtalene får du hjelp til å finne de gode spørsmålene som du bør stille for å raskt se om noen innehar det du ser etter.  Dere justerer også hvem du velger å matche med slik at du ikke kaster bort tiden din. 

Det er noe med å ha den personlige veiledningen slik at du kan stille konkrete spørsmål og få hjelp rundt de konkrete utfordringene som oppstår underveis. 

Du kan klare alt selv, men hvorfor prøve og feile når du kan få hjelp til å gjøre ting rett med en gang? 

PS: Du får også tilgang til 100 DAGER metoden med en gang og slipper vente til den åpnes for de som vil benytte den gratis.