Finn kjærligheten på en mer effektiv og morsommere måte.

Velkommen til Single's day!

Sjekk velkomstvideoen fra meg før du setter i gang, hvis den ikke blir satt på automatisk.

 

Smart analyse for å få det beste resultatet.

Sjekk gjennom denne smarte presentasjonen for å lage en smart analyse for best resultat av datingen/letingen din. 

Se presentasjonen

Smartere Dating! De 3 fasene!

Se gjennom presentasjonen av de 3 datingfasen for å få en grei oversikt over hva du bør gjøre og hvordan. Du vil finne mer om disse 3 fasene med litt gjenntagelse og noen nye tips. 

Gå til presentasjon.

KARTLEGGINGSFASEN

Den viktigste fasen som mange hopper over! Last ned PDF'en jeg har laget for å gi deg en oversikt over hvor viktig det er å kartlegge hvem du er og hvem som passer til deg! 

LAST NED PDF

Drømmepartner i fokus!

Skal du lete via nettdating/apper er det viktig å ha en god profil som tiltrekker den rette til deg. Hvordan gjør du dette? 

Åpnet kl 12. TRYKK FOR PRESENTASJON

Letefasen!

Her kommer et lite innblikk i hva vi tar for oss i Letefasen på 100 DAGER opplegget.

 

Smart leting via Tinder.

De 4 fasene/oppgavene jeg mener er viktige å ha fokus på, mer detaljert og oversiktlig (håper jeg) . Ble åpnet kl 14 så kos deg!

 

God Dialog i letefasen!

Hvordan kommer du i kontakt med de gode kandidatene, eller hvordan får du den du liker til å like deg? 

Gå til foredraget

Datingfasen!

Det å kunne si nei er utrolig viktig! Du fortjener det beste og bør gå etter det beste. Håper denne presentasjonen vil kunne gi deg en veiledning for at du skal kunne si NEI TAKK når det er nødvendig.

 

Bli mer attraktiv!

Få de 3 punktene som vil gjøre deg mer attraktiv og tips til hva du kan gjøre for å ta eierskap av de tre punktene. Åpnes kl 21:00

 

Arbeidsbok til Bli mer Attraktiv.

Etter foredraget om attraksjon vil du få mulighet til å laste ned pdf/arbeidsbok for å styrke troen på deg selv men også gi deg en oversikt over hva du kanskje bør jobbe med. 

Last ned
Close

50% Complete

Last ned oppskriften og få tilgang til steg for steg veiledningen i eget område.

Legg igjen navn og email og trykk på send så får du både oppskriften som pdf og tilgang til eget kursområde hvor du kan følge metoden steg for steg.  


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere. Husk å sjekke din spam konto hvis mailen fra meg ikke kommer frem. Godkjenn også [email protected] for å være sikker på at du får mailene som er nyttig til metoden.